Maden firmalarından seçilen belediye başkanlarına ziyaret!

Kayseri'de faaliyet gösteren ve zaman zaman tartışmalarla gündeme gelen maden firmalarının temsilcileri, faaliyet gösterdikleri ilçelerin seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Maden firmalarından seçilen belediye başkanlarına ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Maden firmaları zaman zaman yaşanan kazalar, can kayıpları ve insan sağlığına ve doğaya verdikleri öne sürülen zararlarla gündeme geliyor. Kayseri'de de bu alanda yaşanan bazı tartışmalar dikkat çekerken, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde seçilen başkanlara dikkat çeken ziyaretler gerçekleşiyor. 

Ziyarette AK Parti İlçe başkanı da yer aldı

Kayseri Develi ilçesinde faaliyet gösteren ve zaman zaman 'işçilerin kanınca civa tespit edildi' yönündeki iddialar ve tartışmalarla gündeme gelen Öksüt Altın Madeni yetkilileri ilçenin yeni Belediye Başkanını ziyaret etti. Develi Belediyesi'nden dikkat çeken ziyaretle ilgili olarak, 'Öksüt Madencilik Çevre, Sosyal ve Yönetişim Direktörü Pelin Usta Özkayhan, Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker ile birlikte Belediye Başkanımız Adem Şengül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu' denildi. 

Maden firmalarından seçilen belediye başkanlara ziyaret!

Özkoyuncu Madencilik'ten belediyeye hayırlı olsun ziyareti 

Bir diğer maden şirketi de faaliyet gösterdiği Yahyalı'da yeniden seçilen Belediye Başkanı Esat Öztürk'e ziyaret gerçekleştirdi. Yine zaman zaman tartışmalarla ve bazı iddialarla gündeme gelen Özkoyuncu Madencilik yetkililerinin ziyaretine yönelik Yahyalı Belediyesi de şu açıklamayı yaptı: Özkoyuncu Madencilik Genel Müdürü Sn. Ahmet Necip Ebegil, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Şefik Akkoyunlu, Genel Müdür Yardımcısı Sn. Murat Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mürsel Yüksel Belediye Başkanımız Sn. Esat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Maden firmalarından seçilen belediye başkanlara ziyaret!