'Laf edeni içeri atıyor! Korkuyoruz...'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayı Ümit Özer, çalışmalarını sürdürüyor. Özer, ziyaretlerine ilişkin dikkat çeken bir video paylaştı. Yaşlı bir kadın Özer'e, 'Milleti yerin dibine soktular. Laf edeni içeri atıyor. Korkuyoruz' derken, hayvancılık işiyle uğraşan bir vatandaş da artan maliyetlere dikkat çekerek, '30 tane hayvanım vardı, 4 taneye düşürdüm' dedi. Özer'e, bir kadın çiftçi de 'Çaresiz kaldık. Koyunları satıyoruz, para etmiyor. Çiftçi zor durumda. Ne yapacağımızı şaşırdık' diye dert yandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Laf edeni içeri atıyor! Korkuyoruz...'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP İl Başkanı iken bir süre önce Milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılan Ümit Özer, çalışmalarını sürdürüyor. Özer, ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi ve vatandaşlarla görüştü.
Özer, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Memleketin dört bir yanını dert sarmış. Saraydakiler ise lükse şatafata dalmış. Genci yaşlısı herkes, bu adaletsiz düzenden hesap sormak için seçimi bekliyor” dedi.
'Laf edeni içeri atıyor. Korkuyoruz!'
“O SANDIK GELECEK, BU ZAM, ZULÜM, HIRSIZLIK, YOKSULLUK, YOLSUZLUK DÜZENİ YA BİTECEK”
“O sandık gelecek, bu zam, zulüm, hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk düzeni ya bitecek ya bitecek” diyen Özer, şu ifadeleri kullandı: “Memleketi sanki kendi satın almış gibi yönetiyor.  Laf edeni içeri atıyor. Korkuyoruz! Şu ihtiyar halimizle gidip, hapis yatmayalım diye! Milleti yerin dibine soktular! ” diyen teyzemize herkesin özgürce, korkmadan düşüncesini  söyleyeceği bir Türkiye sözümü var.
'Laf edeni içeri atıyor. Korkuyoruz!'
30 tane hayvanım vardı, 4 taneye düşürdüm. Artan maliyetlere yetişemiyoruz. İnşallah baharımız iyi olur” diyen vatandaşımıza, sen yeter ki üret, sen yeter ki emek ver. Emeğinin karşılığını alacağın, çalıştığında kazanacağın, asla kaybetmeyeceğini bileceğin, iyi baharların olacağı bir ülke sözümüz var. 
'Laf edeni içeri atıyor. Korkuyoruz!'
 “Koyun aldık, kar edeceğiz diye, ama zarar ediyoruz. Yem alamıyoruz, yediremiyoruz. Yem 80 liradan 400 liraya çıktı. Çaresiz kaldık.  Koyunları satıyoruz, para etmiyor. Çiftçi zor durumda. Ne yapacağımızı şaşırdık. Oy verdik, bir şey görmedik, hep kaybettik” diyen çiftçi kardeşimize, o fedakar kadınlarımıza siz hiç endişelenmeyin. Halkın iktidarında çiftçilerimiz kazanacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi, “Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla iktidar olduğumuzda, kırsalda çalışan kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primini de sosyal devlet olarak biz ödeyeceğiz" Sözümüz söz. Halkın iktidarında çiftçi üretecek, çiftçi gülecek, geleceğe güvenle bakacak. Çiftçi üretince ülke kazanacak, 85 milyon vatandaşımız kazanacak. Hep beraber, güzel günler için mücadeleye her alanda devam. O sandık gelecek, bu zam, zulüm, hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk düzeni ya bitecek ya bitecek.