Kurban Bayramı tatili açıklandı!

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de merakla beklenilen Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacağının haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kurban Bayramı tatili açıklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de merakla beklenilen Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacağını haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Kurban Bayramı tatili açıklandı!

'Tek haneli enflasyon oranlarını mutlaka yakalayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gabar'da günlük petrol üretimini 43 bin 380 varilin üzerine çıkararak Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık, yıl sonunda günlük 100 bin varil hedefliyoruz. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin birinci reaktörünün inşaatı yüzde 90 oranında tamamlandı, reaktörde mekanik testler yapılmaya başlandı. Son 1 yılda Merkez Bankamızın brüt rezervleri yaklaşık 44 milyar dolar artışla, 142 milyar doların üzerine çıktı. Üretim, istihdam, ihracat ve kaliteli büyümeden taviz vermeden tek haneli enflasyon oranlarını mutlaka yakalayacağız. TÜRKSAT-6A'nın üretimi ile ülkemiz haberleşme uydusu üreten ilk 10 ülke arasında yerini aldı ve uydu ihracatçısı konumuna yükselmiş oldu." ifadelerini kullandı. 

Kurban Bayramı tatili

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyesini 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. (Kurban Bayramı) Perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz." dedi.