Kontak kapatıp, art arda gelen zamlara isyan ettiler: Artık yeter, çaresiziz!

Kayseri'de Dernek Başkanının 'zor durumdayız' isyanı dikkat çekti....

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kontak kapatıp, art arda gelen zamlara isyan ettiler: Artık yeter, çaresiziz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Kamyoncular ve Tırcılar kontak kapatıp, eylem yaptı. Seslerini duyurmak için Nakliyeciler Sitesi’nde bir araya gelen  esnafa, İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk de destek verdi. 
DERNEK BAŞKANI DOĞAN: ÇARESİZİZ ARTIK!
Kayseri Kamyoncular ve Tırcılar Derneği Başkanı Vedat Doğan, yaşadıkları ekonomik sıkıntılara isyan ederek, yetkililere seslendi. Doğan, “Zor durumdayız. Sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu işin içinden çıkamıyoruz. Yönetenlerden bulunduğumuz sıkıntıya el atıp, bizi çıkartmalarını bekliyoruz. Çaresiziz artık” dedi.

HER GÜN ZAM ZAM…ARTIK YETER, GERÇEKTEN YETER! BİRAN ÖNCE SEÇİM
İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk de, İYİ Parti olarak her zaman esnafın, mağdur olanın yanında olduklarını kaydetti. Türk, akaryakıta gelen zamların nakliyeci esnafını içinden çıkılmaz bir hale getirdiğini belirterek, “Esnaf kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Ne yazık ki gelen art arda zamlarla birlikte esnaf sıkıntıda. Ekonomi zaten kötü. Gün geçmiyor ki zam gelmesin. Artık bıçak kemiğe dayandı. Biz her zaman mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Meclis’te Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de sorunları gündeme getirdi. Hükümet sorunları görmezden geliyor. Anadolu’nun bağrından sesleniyoruz. İçtiğimiz sudan çocuğumuzun mamasına, biberinden domatesine kadar bizlere ulaştıran bu insanlar zor durumda. Ekmek kazanamaz, masraflarını sağlayamaz halde.  Gelen zamlarla birlikte bir aracın İstanbul’a gitmesi yani depoyu doldurmasının maliyeti 28 Bin TL. Yakıt alamayan esnaflar var. Neden bu ülkeyi yönetenler bu konuda çaba sarf etmiyor. Her gün zam zam. Artık yeter, gerçekten yeter. Bu insanlar çoluğuna çocuğuna ekmek götürmenin derdinde. Gidiyorsunuz ama ülkeyi batırmadan gidin” şeklinde konuştu. Mevcut iktidarın ülke sorunlarını çözemeyeceğini de savunan İYİ Partili Türk, erken seçim çağrısı da yaptı.