Kongre için Kayseri'ye gelen Genel Başkan soluğu esnafın yanında aldı
Milli Yol Partisi, Kayseri'de pazar günü kongre heyecanı yaşadı. İl kongresine Genel Başkan da katıldı. Ardından esnaf ziyareti yapıldı.
Kayseri siyasetinde hafta sonu hareketli anlar yaşandı. Yeni Parti’de ilçe kongreleri yapılırken, Milli Yol Partisi de il kongresini tamamlandı.
Genel Başkan kongreye katıldı
Milli Yol Partisi Kayseri 2. Olağan İl Kongresi 27 Eylül Pazar günü Tuana Restoran’da saat 13.00’te başladı. Kongreye Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır da katıldı. Genel Başkan Çayır’a genel merkez yönetimi tam kadro eşlik etti.
Başkan kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı
Kongreye katılmak üzere Kayseri’ye gelen Çayır, programı çerçevesinde kentte çeşitli temaslar da bulundu. Kongre sonrası sahaya inen Çayır, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Şehir merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çayır, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Remzi Çayır, vatandaşlarla yakından ilgilenirken esnafın sorun ve talepleri de dinledi.

