Kılıçdaroğlu ile genel merkezde buluştu!

CHP'den Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç, partisinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüştü. Milletvekili Genç, Kayseri ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ne konuştu.

Kılıçdaroğlu ile genel merkezde buluştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 14 Mayıs’ta Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre görüştü.
CHP Genel Merkezindeki görüşmeye ilişkin paylaşım yapan Milletvekili Aşkın Genç, seçim süreci ve Kayseri ile ilgili olarak görüş alışverişinde  bulunduklarını söyledi.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, görüşmeye yönelik olarak şu ifadeleri kullandı: Ankara’daki ilk mesai günümüzde Sn. Genel Başkanımızı makamında ziyaret ettim. Seçim süreci ve sonrası ile ilgili olarak kıymetli düşüncelerini ve Kayseri ile ilgili olarak da bizimde düşüncelerimizi ifade ettiğimiz güzel bir toplantı oldu. Nazik kabulleri için kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AŞKIN GENÇ KİMDİR?
Aşkın Genç, 1970'de Kayseri doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Genç, İngiltere'de yüksek lisans eğitimi aldı. Ekonomist ve iş insanı Genç, KAYSO meclis üyeliği görevlerinde de bulundu. İş ve siyaset çevrelerinin yanı sıra spor camiasının da yakından tanıdığı Genç, Erciyesspor’da Basın Sözcülüğü görevi de yaptı. CHP’nin yeni Milletvekili İş İnsanı Aşkın Genç, evli ve dört çocuk babasıdır. Eşi Zahide Genç ise Diş Hekimi...