Kaydını yaptırdı, ilk pozunu verdi!

Kayseri'nin çiçeği burnunda yeni vekillerinden Bayar Özsoy, ilk Meclis pozunu verdi.

Kaydını yaptırdı, ilk pozunu verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından AK Parti'den Kayseri Milletvekili seçilen Bayar Özsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kaydını yaptırdı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, kaydını yaptırdıktan sonra Meclisi'de gezdi. Meclis Gebel Kurul Salonu pozu da veren Özsoy, aynı zamanda 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalanan ve şu anda müze olarak kullanılan Meclis'teki alanı da inceledi. 
"Kayseri’yi temsilen Meclis'te yasama görevini yerine getirmek üzere kayıt işlemlerimizi tamamladık"diyen AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, "Önemli bir seçimi geride bırakmış bulunuyoruz. Allah’ın izni ve halkımızın teveccühleriyle Cumhurbaşkanı'mız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile doğru adımlarla yola devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz. Vatanımıza, milletimize, şehrimize ve tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

BAYAR ÖZSOY KİMDİR?
Sayın Bayar Özsoy, 1963 yılında Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde doğdu. 1986 yılında Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Özsoy, Kayseri İl Özel İdare kapanmadan önce orada görev yaptı.  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı iken görevinden ayrılıp 2020 yılı şubat ayında Kayseri Büyükşehir Yardımcılığı görevini yürüttü. Özsoy buradaki görevinden istifa ederek milletvekili adayı oldu. 5. sıradan gösterilen Özsoy, milletvekili seçilerek meclise girdi.