KHK ile kapatılan Melikşah'ın eski Rektörü ve Genel Sekreteri tutuklandı

Kayseri'de FETÖ/PDY kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Melikşah Üniversitesi'nin eski Rektörü Mahmut Dursun Mat ve eski Genel Sekreter Veli Demirci tutuklandı.

KHK ile kapatılan Melikşah'ın eski Rektörü ve Genel Sekreteri tutuklandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de FETÖ/PDY kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin eski Rektörü Mahmut Dursun Mat ve eski Genel Sekreter Veli Demirci tutuklandı.

Kayseri 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ davasında  tutuksuz yargılanan Mat ve Demirci hakim karşısına çıktı. Yapılan yargılamada mahkeme Mahmut Dursun Mat ile Genel Sekreter Veli Demirci hakkında tutuklanmaları yönünde karar verdi.

 11 OCAK’TAKİ DURUŞMADA TAHLİYE EDİLMİŞLERDİ

 Kayseri'de FETÖ/PDY kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Melikşah Üniversitesinde aralarında rektör, genel sekreter, ve üniversite öğretim üyelerinin de aralarında olduğu 4'ü tutuklu 21 sanık Ocak ayında hakim karşısına çıkmıştı. Sanıklardan olan eski rektör Mahmut Dursun Mat 'Mor Beyin' mağduru olduğunu iddia etmişti. Mat ile birlikte 3 kişi o duruşmada tahliye edilmişti. Mahkeme heyeti, yaptığı yargılama sonucu tutuklu sanıklardan eski Genel Sekreter Veli Demirci’yi de yurt dışına çıkış yasağı şartıyla tahliye etti.