KESOB'ta 'zam' sessizliği…

Kayseri'de seçim öncesi 'ekmeğe zam' tartışması alevlenirken bu yönde karar alan ve '4 TL'lik ekmek 5 TL olmalı' diyen KESOB'un sessizliği ise dikkat çekiyor.

KESOB'ta 'zam' sessizliği…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kentte 4 TL’den satılan 200 gr ekmeğin fiyatının 5 TL olduğuna dair haberlerin yayılmasının ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yönde yayılan zam haberleriyle ilgili açıklama yaparak, “Ekmeğe şu an için herhangi bir zam söz konusu değil” dedi.
KESOB'ta 'zam' sessizliği…
“Ekmeğe zam” tartışmalarıyla ilgili AK Parti Milletvekili adayı ve aynı zamanda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da açıklama yaptı. Akar, “Maalesef fitne, fesat yuvalarından kafa karıştırıcı iddialar ortaya çıkıyor. Bu haberi duyar duymaz sayın belediye başkanımızla, valimizle konuştuk. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Vatandaşımız rahat olsun” ifadelerini kullandı.

KESOB'ta 'zam' sessizliği…
FIRINCILAR ODASI BAŞKANI: ZAM GÜNDEMİMİZDE YOK
Seçim öncesi alevlenen zam tartışmasıyla ilgili Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mustafa Aslan da, “Ekmek 5 lira diye bir şey yok. Şu an öyle bir gündemimiz yok” açıklaması yaptı. 
KESOB'ta 'zam' sessizliği…
KESOB’TAN SES ÇIKMADI!
Akar, Büyükkılıç ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı “Ekmeğe zam yok” açıklamaları yaparken, “ekmeğe zam” kararı alan KESOB yönetiminden ise bu tartışmalara ve alınan zam kararına yönelik henüz ses çıkmadı. 
KESOB'ta 'zam' sessizliği…
KESOB YÖNETİMİ 10 NİSAN’DA KARAR ALMIŞTI!
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yönetimi 10 Nisan 2023’te karar almıştı. Fırın fiyat tarifesi konusunda toplanan Birlik yönetiminin o toplantısına ilişkin “karar suretinde” şu ifadeler yazıldı: 
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu 10.04.2023 günlü toplantısında merkez fırın esnafı ücret tarifelerinin tespiti müzakere edildi. Geçim endeksleri ve girdi fiyatlarındaki değişimler dikkate alınarak ve ekte dokümanı bulunan yeni tarife cetvellerinin onaylanarak 01.05.2023 tarihi itibariyle yürürlüğe konulmasına 5362 sayılı yasanın 62. maddesi hükmünce karar verildi. 
İŞTE KESOB YÖNETİMİNİN 10 NİSAN 2023 TARİHİNDE TOPLANARAK ALDIĞI EKMEK ZAMMI KARARI
KESOB'ta 'zam' sessizliği…KESOB'ta 'zam' sessizliği…