YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Yeniden Refah Partisi Kayseri milletvekili adayları Pınarbaşı İlçesi'ni ziyaret ettiler. Burada bir toplantı gerçekleştiren adaylar, projeleri hakkında bilgiler verdiler.

YRP'den Pınarbaşı çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları, Milletvekili Adayları Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rızvan, Selver Boztaş, Adem Kahveci, Murat Yılmaz, Cengiz Gençtürk, Gökhan Duman, Hüseyin Acarı, Yusuf Adıyaman Pınarbaşı Yukarıborandere Mahallesi sosyal tesislerinde vatandaşlar ile bir araya geldiler.  

YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Milletvekili adayları toplantı öncesi tek tek vatandaşlar ile sohbet ederek, çocuklara hediye dağıttı.  Toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Önder Narin, toplantıda yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi’nin projeleri hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında, “Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımız ile bir arada olacağız” diyen Narin, milletvekili seçilmeleri takdirde bir telefon ile ulaşılabilecek milletvekili olacaklarının sözünü verdi.  

YRP'den Pınarbaşı çıkarması

Milletvekili Adayı Ercan Aras ise konuşmasında tarım ve hayvancılık sektörünün sorun ve sıkıntılarından bahsetti. Milletvekili seçilmeleri takdirde üreticin sorunlarının her zaman takipçisi olacaklarını belirten Aras, her zaman vatandaşın yararına var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. 
Konuşmalarının ardından milletvekili adayları vatandaşların sorularını da cevapladı.