Kent ekmeğe bayram zammı tepkisi! Ataman: Ucuz ekmeği bile halkına çok gören Dodurga fatihleri!

Kent ekmek bayram sonrası zamlandı.

Kent ekmeğe bayram zammı tepkisi! Ataman: Ucuz ekmeği bile halkına çok gören Dodurga fatihleri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kent Ekmek zamlandı.  Kurban Bayramının hemen ardından daha önce 2 TL’den satılan 200 gr ekmek 2,75 TL oldu. 

Kent ekmeğe bayram zammı tepkisi: Ucuz ekmeği bile halkına çok gören Dodurga fatihleri!
Zam kararına tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, şu ifadeleri kullandı: Vatandaş ucuz ekmek için sabah saatlerinde kuyruk oluştursun, siz 2 TL‘lik Kent Ekmeği 2,75 TL. Yapın … Ucuz ekmeği bile halkına çok gören Dodurga fatihleri(!)  sizinle Milletin helalleşmesine  Az kaldı.

Kent ekmeğe bayram zammı tepkisi: Ucuz ekmeği bile halkına çok gören Dodurga fatihleri!Sosyal medya üzerinden zam kararına tepki gösteren bazı vatandaşların "Kuyruk çok uzun oluyor diye zam yapmışlardır" şeklindeki yorumları ise dikkat çekti. 
SEBATİ ATAMAN: 5 MİLYON ÖĞRENCİNİN 5 MİLYAR BORCU VAR!
Diğer yandan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman üniversiteli öğrencilerin en büyük sorunları arasında yer alan KYK (Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi) borçları ile ilgili partisinin çözüm önerilerini sıraladı. Ataman şunları söyledi: Ülkemizin umudusunuz siz. Ancak okullarınızdan mezun olur olmaz KYK borçlarıyla baş başa kalıyorsunuz, omuzlarında bu KYK borçlarının yükünü görüyorsunuz. 
Bugün 5 milyon KYK borçlusu olan gencimiz var. İcra sayısına baktığımızda bugün 400 bini aşkın gencimizin evine KYK borcundan dolayı icra gelmiş. Tabi bu borçları ödemek için ne yapıyorsunuz? Vasıfsız işlerde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Peki İYİ Parti iktidarında ülkemize ve gençlerimize ne gibi sözler veriyoruz bunları da merak ediyorsunuz.Evet, KYK borcu olan gençlerimiz, size artık KYK borçlarınız yük olmayacak. Neden mi? İster okurken ister mezun olduktan sonra haftada 1 gün 2-3 saat, zamanını siz belirlemek şartıyla sosyal projelerde çalışarak ödeyebileceksiniz.
Ne mi bu sosyal projeler? Belki görme engellilerin olduğu okullarda kitap okumak, belki yaşlılar yurdunda bir yaşlıya yardım etmek ya da hayvan barınaklarında sokak hayvanların beslemek…
Söz veriyoruz gençler! İYİ Parti iktidarında icralık genç kalmayacak. İYİ Parti iktidarında akıl dışı faizler ve acımasız geri ödeme planları son bulacak.’