Kayserispor'un yıldızı rekora imza attı!

Süper ligde bu sezon sona erdi. Dün oynanan maçlarla birlikte ligin şampiyonu da düşen takımlarda belli oldu. Ligde Kayserisporlu yıldız da bir rekora imza attı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'un yıldızı rekora imza attı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in son haftasında oynanan maçlar sonucunda 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Galatasaray ile birlikte önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlarda Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a, Trabzonspor'a ve RAMS Başakşehir olurken, ligden düşen son takım da Trabzonspor'a deplşasmanda 4-2 mağlup olan Ankaragücü oldu. Ankaragücü 40 puanla ligden düştü. Hatayspor ile Konyaspor da 41 puanla son anda lige tutundular.

Kayserispor ligi 14'üncü sırada tamamladı

Kayserispor ise ligi 42 puanla 14'üncü sırada tamamladı. Sarı kırmızılı temsilcimiz ligin son maçında Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. 

Kayserispor'un yıldızı rekora imza attı!

Dikkat çeken performans

Diğer yandan ligde Kayserispor'un yıldızı da bir rekora imza attı. Trendyol Süper Lig'in sona ermesi ile birlikte sezonun en çok kurtarış yapan kalecisi, Mondihome Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit oldu. Sarı kırmızılı futbolcu 137 kurtarış ile zirvede yer aldı. 

İlk hangi maçlarda forma giydi?

2021-2022 sezonunda Kayserispor'a transfer olan 25 yaşındaki Bilal, Kayserispor forması ile ilk maçına 1 Aralık 2021 tarihinde Türkiye Kupası'ndaki Iğdır maçıyla çıktı. Başarılı futbolcu, Süper Ligde ilk maçına ise 12 Şubat 2022 tarihinde İstanbul'da oynanan Galatasaray maçı ile sahne aldı ve bu maçla birlikte dikkat çeken bir performansa imza attı.