Kayserispor'u ziyaret etti ortalık karıştı!

Kayserispor'u ziyaret eden Avusturyalı gizemli isim bir anda gündem oldu. Kayserispor'a yapılan bu ziyaret ortalığın da karışmasına neden oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor'u ziyaret etti ortalık karıştı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tredyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun tamamlanmasının ardından Kayserispor gizemli bir ziyaretle gündeme geldi. Kulubün resmi X hesabından, ‘Avusturyalı Alexander Keckeis kulübümüzü ziyaret etti ve takımımıza destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz’ ifadeleriyle paylaşılan ziyaretin ardından Avusturyalı Alexander Keckeis’in kim olduğu merak konusu oldu. Birçok Kayserispor tutkunu, bu ziyareti transfer olarak yorumlarken, çok sayıda vatandaş ise ziyaretle ilgili açıklamaya tepki gösterdi.

Savaş Özdemir isimli sosyal medya kullanıcısının ‘Nasıl yönetildiğimizi anlamak adına, bir fikir sahibi olacağımız paylaşım Adamın biri kulübümüzü ziyaret etmiş Sarı Çizmeli Mehmet Ağa! Insan bu şahsı bir tane tanıtır sanki herkesin bildiği bir üstat!’ ifadeleri dikkat çekti. 
Harun ismiyle X hesabından paylaşım yapan bir kişi, ‘Transfer sandım kalpten gidiyodum’

Yunus 38 isimli sosyal medya hesabı ise, ‘Kim bu adam hangi sıfatı var önce onu açıklayın. Sade vatandaş olarak ben ziyaret etmek istesem kesinlikle kabul etmezsiniz…’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

Kayserispor'u ziyaret etti ortalık karıştı!