Kayserispor'un yeni forması belli oldu! İşte en çok oyu alan forma…

Kayserispor'da taraftar tasarımlı formalar görücüye çıktı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan anket sonrasında yeni sezonda kullanılacak taraftar tasarımı forma da belirlendi.

Kayserispor'un yeni forması belli oldu! İşte en çok oyu alan forma…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor yönetimi yeni sezon tasarım  forması için bir süre önce taraftara çağrı yaptı. Yapılan çağrının ardından taraftarlar kentle özdeşleşen simgelerden hareketle forma tasarladı. Finale kalan üç forma belirlendi. Buna göre, Kayseri Kalesi motifi, Selçuklu motifi ve Otizm farkındalığı adı altında 3 forma tasarımı finale kaldı.  Finale kalan formalar kulübün sosyal medya hesaplarından oylamaya sunuldu. En çok oyu alan forma ise 'Selçuklu Motif Desenli Mavi Forma” oldu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Sizin eseriniz, sizin seçiminiz. Kulübümüzün düzenlemiş olduğu forma tasarım yarışmasına yoğun katılım gösteren tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Finale kalan formalar arasında taraftarımızın en çok oyunu alan 'Selçuklu Motif Desenli Mavi Formayı' tasarlayan Mustafa Erciyes'i tebrik ediyoruz.” denildi.
Diğer yandan dün sosyal medyada başlatılana ankete 24 saat içerisinde3 bin 933 kişi katıldı ve finale kalan formaları oyladı.