Kayserispor'un maçı var!

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor, bugün sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor'un maçı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Deplasmanda Rams Başakşehir’i yenerek galibiyet hasretine son veren Mondihome Kayserispor, bugün başkent temsilcisi MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Trendyol Süper Lig'de 10 maç sonra galip gelen Kayserispor’da hedef, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup oldukları, sarı lacivertlileri puansız göndererek, puan sıralamasında rahat bir nefes almak. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı  Turgut Doman yönetecek. Turgut Doman 'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Abdullah Uğur Sarı ve yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erdem Mertoğlu… Karşılaşma öncesi 32 puanı bulunan Kayserispor ligde 12. sırada yer alırken, rakibi 29 puanla 13. sırada… Karşılaşma bu açıdan da büyük önem taşırken, Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, hafta içi yaptığı açıklamada, “Sadece 3 puanın değil, 1 puanın da çok değerli olduğu haftalara girdik. Bütün planımızı kazanma üstüne yaptık. Özellikle ilk yarıda çok güçlü bir oyunumuz vardı. İkinci devre bir düştük. Bu da hem skorun vermiş olduğu bence bir rehavetten psikolojik olarak rakip takımın da göstermiş olduğu bir reaksiyondan dolayı oldu. Ama biz istediğimizi aldık, çok mutluyuz. Ankaragücü maçına konsantre olduk. Çünkü Ankaragücü maçını kazanıp artık hedeflerimizle alakalı konuşmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz.” dedi. 
Sarı kırmızılı ekipte bu önemli karşılaşma öncesinde; sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve sarı kart cezalısı Ali Karimi dışında eksik oyuncusu bulunmuyor.