Kayserispor'un ilk rakibi belli oluyor! Fikstür çekimi ne zaman?
Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Kayserispor'un ilk rakibinin kim olacağı merak konusu oldu. Ağustos ayında başlayacak olan lig öncesi gözler fikstür çekimine çevrildi.
Trendyol 1. Lig ise 7, 8, 9, 10 Ağustos 2026 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Ligin başlamasına 45 gün kala fikstür çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor.
Temmuz’un ilk haftası bekleniyor
Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları 29 Haziran’da başlayacak. Lig hazırlıklarını Kayseri’de sürdürecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın ilk rakibinin kim olacağı merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz yıl fikstür çekiminin 7 Temmuz’da yapmıştı. 2026-2027 sezonu öncesinde fikstür çekiminin Temmuz’un ilk haftası yapılması bekleniyor.
Devre arası iki hafta olacak
7, 8, 9, 10 Ağustos 2026 tarihlerinde başlayacak olan ligin ilk devresi 18, 19, 20 ve 21 Aralık 2026 tarihlerindeki maçlarla tamamlanacak. İkinci devre heyecanı ise 8, 9, 10 ve 11 Ocak 2027 tarihlerinde oynanacak maçlarla yeniden başlayacak. Normal sezonun ise 8 Mayıs 2027’de oynanacak maçlarla tamamlanması bekleniyor.
20 takım mücadele edecek
1. Lig’de Kayserispor’un yanı sıra Ankara Keçiörengücü, Antalyaspor, Bandırmaspor, Batman Petrolspor, Bodrum FK, Boluspor, Bursaspor, Esenler Erokspor, Fatih Karagümrük, Iğdır FK, İstanbulspor, Manisa FK, Mardin 1969 Spor, Muğlaspor, Pendikspor, Sarıyer, Sivasspor, Ümraniyespor ve Vanspor FK mücadele edecek.

