Kayserispor'un 4. transferi olacaktı, son anda vazgeçilmişti!

Kayserispor'un transferinden son anda vazgeçtiği Modou Barrow, Türkiye'den ayrıldı. Otabek Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia ile anlaşma sağlayan takım, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Gambiyalı Modou Barrow'u kadroya katmayı düşünmüştü. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un 4. transferi olacaktı, son anda vazgeçilmişti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un transferin son gününde kadrosuna katmayı planladığı Modou Barrow’dan son anda vazgeçilmişti.

Devre arasında kadrosuna sezon başında Karagümrük forması giyen Özbekistanlı Otabek Shukurov, CSKA Sofia’dan Duckens Nazon ve Seri A’dan Faslı Mehdi Bourabia ile anlaşan Sarı-Kırmızılı takım, Gambiyalı Modou Barrow’u da katmayı düşünüyordu.

Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Gambiyalı kanat oyuncudan son anda vazgeçen Kayserispor, 3 transferle devre arasını kapatmıştı. Sivasspor da Barrow ile yollar ayrıldı. Tecrübeli futbolcu, Türkiye’de transfer dönemi bittiği için halen açık olan ülkelerden Güney Kore'ye transfer olması bekleniyor.

Kayserispor'un 4. transferi olacaktı, son anda vazgeçilmişti!

Kayserispor’un sıkı bir taraftarı @SPORADAMI6 isimli X hesabı kullanıcısı, Modou Barrow’un iyi bir tercih olmadığını belirtmiş ve transferden vazgeçilmesinin doğru bir karar olduğunu savunmuştu.