Kayserispor transferde hız kesmiyor: O isim ile de anlaşma sağlandı

Kayserispor transferde hız kesmiyor. Önce teknik direktörü bulan Sarı-Kırmızılı takım, ardından da daha önceden prensip anlaşmasına vardığı futbolcularla teker teker el sıkışıyor. Kayserispor, Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'nin ardından bomba bir transfere daha imza atma aşamasında… Teknik Direktör Recep Uçar, yeni transfere onay verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor transferde hız kesmiyor: O isim ile de anlaşma sağlandı

Kayserispor, 604 günlük transfer yasağının ardından çalışmalarına hız verdi. Önce teknik direktörünü bulan ve Recep Uçar’ı takımın başına getiren Sarı-Kırmızılılar, yeni sezona güçlü bir kadro ile hazırlanmak için çalışmalarını hızlandırdı. Kulüp yönetimi, Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'nin ardından ince eleyip sık dokuyor. Transferde hata payını aza indirgemek için çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdüren Kayserispor, Süper Lig tecrübeli, nokta atışı transferler yaparak, takıma güç katmayı planlıyor. 

Kayserispor aradığı futbolcuyu Süper Lig'den buldu

Teknik direktör Recep Uçar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, takımın farklı bölgelerinde transfer ihtiyacı olduğunu vurgulamıştı. Yönetim, bu açıklamayı dikkate alarak hızlı bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kayserispor, Daha öncesinde Hatayspor’da forma giyen, ardından da Adana Demirspor’a transfer olan David Akintola ile de prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun birkaç gün içinde Kayseri’ye gelerek, çalışmalara katılması bekleniyor. 
Sarı-Kırmızılı takım, David Akintola transferi ile hücum hattını güçlendirmeyi ve alternatif oyuncu sayısını çoğaltarak, uzun lig maratonunda sürpriz yaşamamayı hedefliyor. Nijeryalı futbolcu, hızıyla ve teknik kapasitesiyle dikkat çekmişti. İki sezon önce de Kayserispor’un transfer listesinde yer alan Akintola, yakın çevresine büyük bir camiaya gidecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getirdiği öğrenildi. 

Kayserispor Transferde Hız Kesmiyor: O İsim İle De Anlaşma Sağlandı

Kayserispor Yönetiminden bugün transfer tahtasının açılması yönünde resmi açıklamayı yapmayı bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, dün yapılan imza töreninde sona yaklaştıklarını ve 13 Eylül Çarşamba günü transfer yasağının kaldırılacağının müjdesini vermişti.