Kayserispor son maçına çıkıyor!

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'de sezonun son maçında Sivasspor'a konuk olacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor son maçına çıkıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonu bu hafta oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Ligden düşen son takımın ve şampiyonun belli olacağı son haftada Mondihome Kayserispor, deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Konyaspor ile berabere kalarak, ligin son haftasını sıkıntısız giren Sarı Kırmızılılar gibi 52 puanı bulunan Sivasspor’da son haftaya sıkıntısız girdi. İki takım açısından da prestij karşılaşması görüntüsünde olan karşılaşmada Kayserispor’un eksikleri dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılarda kaleci Bilal Beyazıt’ın yanı sıra Ali Karimi, Majid Hosseini, Hasan Ali Kaldırım ve Gökhan Sazdağı sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kayserispor, Sivas deplasmanında sarı kart cezalısı Miguel Cardozo ve Ramazan Çivelelek ile Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Duckens Nazon da sarı kırmızılı formayı giyemeyecek. 

Kayserispor, saat 19.00’da başlayacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak 2023-2024 sezonunu galibiyetle tamamlamak ve ligin ilk yarısındaki 3-1’lik mağlubiyetin rövanşını almak istiyor. 4 Eylül Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek.