Kayserispor Genel Kurul yapacak- Başkan Ali Çamlı devam edecek mi? Yeni yönetim kimlerden oluşacak?

Kayserispor, 2 Haziran Pazar günü saat 11:00'de Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek. Başkan Ali Çamlı, yeni dönemde devam edecek mi? Sarı-Kırmızılı kulübün geleceği ve kulübün borç durumu konuların ele alınacağı toplantıda, yeni yönetime yeni isimler dahil olacak mı? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor Genel Kurul yapacak- Başkan Ali Çamlı devam edecek mi? Yeni yönetim kimlerden oluşacak?

Kayserispor, 2 Haziran Pazar günü Olağan Genel Kurul toplantısı yapacak. Başkan Ali Çamlı, devam edecek mi? Mevcut yönetimden çıkacak ve girecek isimlerin olup olmadığı da merak konusu oldu. Başkan Çamlı, bu sezon başında ve ortasında inanılmaz bir yönetim başarısı sergileyerek, 2 kez transfer tahtasını açmış, 113 problemli dosyanın da 106'sını temizlemişti. Genel Kurul, 2 Haziran Pazar günü saat 11:00'de Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yeterli çoğunluk oluşmazsa, 9 Haziran Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Kayserispor Genel Kurul yapacak- Başkan Ali Çamlı devam edecek mi? Yeni yönetim kimlerden oluşacak?

Başkan Ali Çamlı devam edecek mi?

Başkan Ali Çamlı'nın yönetiminde hangi isimlerin olacağı merak ediliyor. Mevcut yönetimin devam etmesi beklenirken, şu ana kadar herhangi bir isim aday olarak çıkmadı. Başkan Ali Çamlı'nın, kulübün geçmişten gelen borçlar konusunda detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Çamlı, son 3 ay içinde sürekli olarak Kayserispor'u zarara uğratanları açıklayacağını dile getirmişti. Özellikle temlik konusunda yanlışlıklar olduğunu vurgulayan Başkan Ali Çamlı, ellerinde belgeler olduğunu ve bunları açıklamak için sezon sonunu beklediklerini söylemişti.

Başkan Ali Çamlı'nın yönetiminde, Nurettin Açıkalın, Samet Koç, Tufan Koç, Erol Çetin, Etem Mezgitli, Yücel Şahin, Hüseyin Beyhan, Ahmet Solak, Veysel Serdar ve Yusuf Hakan Özdemir yer almıştı.