Kayserispor'da önemli gelişme!

Yurtdışında ikamet eden iş insanı Ali Hizar, Kayserispor'a Asbaşkan olarak atandı. Hizar, kulübe maddi manevi destek olma çağrısında bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Haberi Haberinde...

Kayserispor'da önemli gelişme!

Kayserispor'da önemli bir değişiklik yaşandı.

Yurtdışında ikamet eden iş insanı Ali Hizar, Sarı-Kırmızılı takımın Asbaşkanlığına getirildi. Hizar, bu atama sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Yanındayız Kayserispor’ başlığıyla, ‘Değerli sporseverler ve Kayserispor’a gönül verenler, çok kısa bir dönem önce Kayserispor A.Ş. Asbaşkanlığı görevine getirildim. Maddi manevi olarak kulübümüze destek vermenizi tüm değerli arkadaşlarımdan önemle rica ederim’ ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da önemli gelişme!

Bu gelişme, Kasım ayında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Hollanda’da yaşayan sporseverlerle buluşması sonucunda gerçekleşti. Ali Hizar'ın Asbaşkan olarak atanması, kulübün geleceği adına önemli bir hamle oldu. Hizar, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile yurtdışında yaşayan gurbetçilere, ‘Değerli sporseverler ve Kayserispor’a gönül verenler, çok kısa bir dönem önce Kayserispor A.Ş. Asbaşkanlığı görevine getirildim. Maddi manevi olarak kulübümüze destek vermenizi tüm değerli arkadaşlarımdan önemle rica ederim.’ ifadelerini kullandı.