Kayserispor'da Kemen'den sonra Thiam da ayrılıyor mu?

Kayserispor'da Senegalli futbolcu Mame Thiam'ın da Olivier Kemen gibi sıkıntı çıkardığı ileri sürüldü. Kayseri Anadolu Haberin haberinde Senegallinin alacaklarının zamanında ödenmesine rağmen, gelecek ödemelerini de istediği ileri sürüldü. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Kayserispor'da Kemen'den sonra Thiam da ayrılıyor mu?

Kayserispor’un Olivier Kemen’den sonra Mame Thiam konusunda krizin eşiğinde olduğu ileri sürüldü.

Sarı-Kırmızılı takımın tarihinde en golcü yabancı futbolcu unvanını elinde bulunduran Senegalli futbolcunun takımdan ayrılmak isteği ileri sürüldü. Kayseri Anadolu Haber’in haberine göre; Mame Thiam’ın alacakları konusunda sıkıntı çıkardığı, alacaklarını zamanında ödenmesine rağmen, vadesi gelmemiş ödemeleri de talep ettiği yazıldı.  Bu durumun da, takım içinde huzursuzluğa sebep olduğu ileri sürüldü.
Thiam haberi Anadolu Haberde şu şekilde yayımlandı: Mame Thiam'ın, 'En çok gol atan benim' şeklindeki sözleriyle takımdaki konumunu güçlendirmeye çalıştığı söyleniyor. Ancak bu tavır Thiam’ın, devre arasında takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da beraberinde getirdi. Kayserispor’da, son olarak yaşanan Olivier Kemen krizinden sonra Mame Thiam'ın da bu tür bir tavır sergilemesi moralleri alt üst etti. Thiam için Katar'dan, Süper Lig ve Birinci Lig ekiplerinden teklifler olduğu konuşuluyor. Yönetimin, bu zorlu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Bu gelişmeler sonrasında, Kayserispor'un ligdeki performansı ve takım içi dinamiklerinin de olumsuz yönde etkilenmesinden korkuluyor. 
İşte Kayseri Anadolu Haberde yer alan Mame Thiam Haberi için tıklayın