Emniyet'ten yılbaşı alarmı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı. 167.739 personel sahada olacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Emniyet'ten yılbaşı alarmı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı. 167.739 personel sahada olacak. Bakan Yerlikaya 2023'ün son gününde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla binlerce polisin 81 ilde sahalarda olacağını açıkladı.

Bakan Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi aldık.

Jandarma; 38.222 personel, 5.552 araç, 265 drone ile,
Emniyet; 167.739 personel, 178 hava aracı, 86 deniz aracı, 400 dedektör köpeği ile,
Sahil Güvenlik; 2.913 personel, 4 hava aracı, 163 deniz aracı, 8 dedektör köpeği ile yılbaşında görev yapacak.

Her bir vatandaşımızın, misafirlerimizin yeni yılda da can ve mal emniyetinin korunması için bütün birimlerimizle milletimizin hizmetindeyiz. 2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz. Yeni Yılınız Kutlu Olsun."

Emniyet'ten yılbaşı alarmı!

Kayseri'de de vatandaşların yeni yıla huzurlu bir güven ortamında girmesi için ekipler görev başında. Gece boyunca sürecek olan denetimlerle İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzuru ve güveni için mesai yapacak.

31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde Kayseri polisi kimlik ve ehliyet denetimlerini artırdı. Yılbaşı kutlamaları sonrası da ekipler gece boyunca alkol denetimine ve çevirmelere devam edecek.

Diğer yandan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kayserili vatandaşları uyarmıştı. Müdürlük yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Yılbaşı dolayısıyla kamu düzeni ve güvenliğinin muhafazası önem arz etmektedir. Bu çerçevede genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla; ilimiz merkez ve ilçelerinde emniyet, asayiş ve trafik tedbirleri en üst düzeyde planlanmıştır. Halkımızın huzurunu ve güven ortamını bozacak davranışları ve şüpheli halleri, 112 Acil Çağrı Hattına ve e-posta adresimize bildirmenizi bekliyoruz. E-Posta ihbarlarınız için: Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü e-posta ihbar hattı: [email protected]"

Emniyet'ten yılbaşı alarmı!

Kayseri'de binden fazla polis gece boyunca sahada vatandaşların huzur ve güveni için görev alacak.