Kayserispor'da gündem transfer tahtası. Koç'tan heyecanlandıran açıklama geldi

Kayserispor, kötü seriye Burak Yılmaz yönetiminde son vererek Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Şimdi gözler transferde! Basın Sözcüsü Samet Koç , transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu? Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da gündem transfer tahtası. Koç'tan heyecanlandıran açıklama geldi

Kayserispor’da tek gündem: transferin açılması.

Sarı-Kırmızılı yönetim 4 Milyon Euro bulup, bu problemi aşmanın hesaplarını yapıyor. Toplamda 7 maçlık kötü gidişe Antalyaspor karşısında son veren Sarı-Kırmızılılar, muhteşem bir geri dönüş sağlayarak, karşılaşmadan altın değerinde 1 puan ile ayrıldı. Bu beraberlikle birlikte yüzler güldü, moraller yerine geldi.

Yılmaz, transfer konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu

Teknik Direktör Burak Yılmaz'ın yönetimindeki Kayserispor, transfere ağırlık verdi. Yılmaz, maç bitiminde ‘Küçük de olsa transfer tahtasını açamama gibi bir olayımız da var. Benim için en değerli oyuncu kendi elimde olan oyuncumdur” demişti. Yılmaz, futbolcularının gardının düşmemesi için herhargi bir mevkiden bahsetmeyerek, tüm bölgelere takviye istediklerini açıklamıştı. 

Samet Koç, taraftarı heyecanlandıran bir açıklama yaptı

Sayısal anlamda eksikleri dikkatlerden kaçmayan Sarı-Kırmızılı takımda transfer tahtası ne zaman açılacak? Taraftar bu sorunun yanıtını büyük bir merak ile bekliyor. Basın Sözcüsü Samet Koç, bu sorunu bu hafta içinde aşmak istediklerini söyledi. Koç, ‘Transfer tahtasını birkaç gün içerisinde açıp, Gaziantep maçına transferlerin yetişmesini istiyoruz’ dile getirdi. Şehrin ileri gelenleri de bu konu üzerine yoğunlaşmış durumda.