Kayserispor'da büyük belirsizlik! Ali Çamlı transfer tahtası için ne söyledi?

Kayserispor'da transfer tahtası açıldı mı? Gazeteci Yağız Sabuncu, dün Sarı-Kırmızılı kulüpte transfer yasağının kaldırıldığını duyurmuştu. Başkan Ali Çamlı, Hürriyet gazetesine konuyla ilgili hangi açıklamayı yaptı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da büyük belirsizlik! Ali Çamlı transfer tahtası için ne söyledi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer tahtası açıldı mı?

Sarı-Kırmızılı kulüpte büyük bir belirsizlik hakim. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta transfer tahtasının Salı günü açılacağını duyurmuştu. Dün de gazeteci Yağız Sabuncu, Kayserispor’da transfer tahtasının açıldığı yönünde X hesabından paylaşımda bulunmuştu. Birçok haber sitesi de Kayserispor’da transfer tahtasının açıldığı yönünde haber yaptı. Başkan Ali Çamlı da Hürriyet Gazetesine yaptığı açıklamada, 4 tane dosyayı kapattıklarını, fakat transfer tahtasının henüz açılmadığını açıkladı. Bu belirsizlik taraftarı yeniden üzdü.

Kayserispor'da büyük belirsizlik! Ali Çamlı transfer tahtası için ne söyledi?

9 Şubat’ta sona erecek olan transfer sezonuna 2 gün kalması ‘Kayserispor’da belirsizlik’ yorumlarını da beraberinde getirdi. Yönetimin, bugün ya da yarın transfer yasağını kaldırması bekleniyor. Şu ana kadar resmi olarak açılmayan yasağın ardından hangi oyuncuların da transfer edileceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Burak Yılmaz da, 'Küçük de olsa transfer tahtasını açamama gibi bir olayımız da var' ifadesini kullanmıştı.