Kayserispor'a bir deplasman daha!

Kayserispor'a bir deplasman daha eklendi. Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu. Sakaryaspor'u 3-1 yenen Bodrumspor, Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Eyüpspor ve Göztepe'den sonra Bodrumspor'da Kayserispor'un rakibi oldu. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberinde...

Kayserispor'a bir deplasman daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un da yer aldığı Süper Lig’e son bileti alan takım Bodrumspor oldu. Geçtiğimiz sezon finalde Pendikspor’a kaybeden Bodrumspor, bu yıl bu hasrete son verdi. Sakaryaspor ile karşılaşan Muğla temsilcisi, Adana'da oynanan zorlu karşılaşmada 3-1 galip gelerek, muradına erdi.

Eyüpspor ve Göztepe, daha önce Süper Lig’e yükselme başarısını gösteren Muğla temsilcisi, böylelikle, Kayserispor’un rakibi oldu. Kayserispor taraftarı, önümüzdeki yıl, Bodrumspor deplasmanı için Muğla'ya da gidecek. Süper Lig’e yeni yükselen Bodrumspor’da maç bitimindeki sevinç görülmeye değerdi. Taraftarlar ve oyuncular, tarihi başarının coşkusunu doyasıya yaşadı. Futbolcular, maç bitiminde teknik direktör İsmet Taşdemir’i, basın toplantısını yaptığı anda odaya girerek, ıslatıp Süper Lig'e yükselişi kutladı.

Kayserispor'a bir deplasman daha!

Bodrumspor’un ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek

Bodrumspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselme şansını finalde kaybetmişti. Muğla temsilcisi, bu sezon da büyük bir azimle finale kadar yükseldi. Geçen yıl Pendikspor’a yenilen Ege temsilcisi, play-off finalinde Sakaryaspor engelini 3-1 ile geçerek, tarihe geçti. 

Kayserispor İçin Yeni Deplasman

Kayserispor, Süper Lig’de mücadele eden diğer takımlar gibi Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu, hem takım hem de taraftarlar için bir ilk olacak. Türkiye'nin en popüler tatil yerlerinden biri olan Bodrumspor'un Süper Lig’e yükselmesi ayrı bir renk katacak gibi görülüyor.