Kayserili iş adamı, 'Hizmet Şeref Belgesi' aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu'nda düzenlenen törende Gülenyüz Nakliyat firmasının sahibi Yasin Mutlu 'Hizmet Şeref Belgesi' aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili iş adamı, 'Hizmet Şeref Belgesi' aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu’nda düzenlenen törende Kayseri'de nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Gülenyüz Nakliyat firmasının sahibi Yasin Mutlu “Hizmet Şeref Belgesi” aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB 80. Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle verildi.

Törende Kayseri Hacılar Belediye Meclis Üyesi Gülenyüz Nakliyat firmasının sahibi Yasin Mutlu da 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde vermiş olduğu desteklerden dolayı “Hizmet Şeref Belgesi” aldı.

Başkan Bilal Özdoğan'dan tebrik

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği törende “Hizmet Şeref Belgesi” alan Yasin Mutlu tebirk ederek şu açıklamada bulundu; "Biz zorlukları dayanışma ve yardımlaşmayla aşan, birbirine kalpten bağlı büyük bir milletiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen programda, 6 Şubat depreminde vermiş olduğu destek sebebiyle “Hizmet Şeref Belgesi” takdim edilen Hacılar Belediyesi Meclis Üyemiz ve Gülenyüz Nakliyat firması sahibi Yasin Mutlu’yu tebrik ediyorum." dedi.