Kayserililer rock müziğe doydu

Türkiye'nin en sevilen Türk rock gruplarında Manga Kayseri'de sevenleriyle buluştu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde. 

Kayserililer rock müziğe doydu

İlk albümlerini 5 Aralık 2004’te grupla aynı adı taşıyan Manga adıyla çıkardı. ‘Bir Kadın Çizeceksin’, ’Bitti Rüya’, ‘Dursun Zaman’ şarkılarına çektikleri kliplerle kısa sürede milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ve Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından birisi olan Manga Kayseri’de sevenleriyle bir araya geldi. 

Yaptıkları her şarkıyla adından söz ettiren grup Erciyes Kültür Merkezinde düzenlenen konserle yüzlerce seveniyle buluştu. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren Manga Kayseri’den mutlu ayrıldı. 

Kayseri konserine ilişkin grubun sosyal medya hesabından paylaşılan görsel ise binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşımda, “Festival döneminde Kayseri’de kapalı salonda konser yapıp doldurmak mı? Delisiniz siz. Salonun neredeyse tamamı ilk kez canlı izlemiş bizi. Yirminci yıl ödüllerimize seyircimiz yenilerini ekliyor. Bahara harika girdik. Şimdi sırada Konya…” ifadeleri kullanıldı. 
 

Kayserililer rock müziğe doydu