Kayserili ünlü oyuncudan üç nesli bir araya getiren özel fotoğraf

Kayserili ünlü sanatçı Murat Ünalmış, ilk Babalar Günü'nü, babası Selim Ünalmış ve oğlu Selim Baran ile çekilmiş üç neslin bir arada olduğu bir fotoğrafla kutladı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayserili ünlü oyuncudan üç nesli bir araya getiren özel fotoğraf

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Demir Ağa' karakteriyle büyük beğeni toplayan Kayserili sanatçı Murat Ünalmış, ilk Babalar Günü'nü sosyal medyada paylaştığı anlamlı bir fotoğrafla kutladı.

Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü'nde Ünalmış, babası Selim Ünalmış ve geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda dünyaya gelen oğlu Selim Baran ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Kayserili ünlü oyuncudan üç nesli bir araya getiren özel fotoğraf

Televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri olan Ünalmış, bu özel gün için paylaştığı fotoğrafta üç neslin bir arada olduğu anı ölümsüzleştirerek, şu notu düştü: "İlk babalar günümde babam, oğlum ve ben. Bugünü yaşatan Allah’a şükürler olsun. Harika bir duygu. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim…" Bu samimi paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Ünalmış, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda baba olmanın mutluluğunu da şu sözlerle paylaşmıştı: "Bayram şekerimiz geldi. Bu bayram çifte bayram yaşadık çok şükür. Rabbim herkesin evladını korusun, bağışlasın ve sağlık versin. Nice güzel bayramlarımız olsun. Herkese iyi bayramlar dilerim."