Kayserili ünlü oyuncudan sert tepki: Listemdeki herkesi sileceğim

Yer aldığı yapımlarla gösterdiği oyunculuk performansıyla dikkat çeken Kayserili ünlü oyuncu bu kez yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili ünlü oyuncudan sert tepki: Listemdeki herkesi sileceğim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yer aldığı projelerde gösterdiği oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiren ve son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde yer alan Kayserili ünlü oyuncu Sinan Albayrak, bu kez yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 

İsrail geçtiğimiz günlerde Gazze’ye insanlık dışı bir saldırı gerçekleştirdi. İsrail tarafından Refah’taki çadır kampı bombalandı. Saldırının ardından en az 45 Filistinli yaşamını yitirdi. Bombaların hedefi olan ve aralarında çocukların da olduğu sivillerin, sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, katliamın boyutunu ise gözler önüne serdi. 

Oyuncu Sinan Albayrak, hain saldırıya sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Albayrak, kimsenin de sessiz kalmasını istemedi. 

Allbayrak paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Bugün bir katliama tanıklık ediyoruz. Nihayet instagramda paylaşımlar görüyorum. Böyle güzel çizimlerle betimlenmiş paylaşımlar çoğalması dileğiyle. Büyük bir katliam yaşandı. Refah’ta çadır kampı vuruldu. Onlarca insan hayatını kaybetti. Bugün itibariyle kendi adıma bu konuya duyarsız kalıp güncel hayata dair paylaşım yapan tüm listemdeki insanları sileceğim.  Sizden ricam bu bir milat olsun. Bugün herkes en azından bu videoyu izleyen herkes Gazze ile ilgili bir paylaşım yapsın. Paylaşım yapmayan herkesin takibi bırakın.”