Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde kuvvetli olacak!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde kuvvetli olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar devam ediyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede düşen bu günlerde Meteorolojiden alınan verilere göre bugün parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak.

Bölge genelinin havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bekleniyor.Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Sivas çevrelerinde öğle saatlerinden sonra Kuvvetli Rüzgar (40-60 Km/Sa) şeklinde eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın; Sivas çevrelerinde öğle saatlerinden sonra Güneyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde kuvvetli olacak!Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde kuvvetli olacak!