Kayserili tekstil şirketi haftalık performansıyla öne çıktı!

Borsa İstanbul'da Kayseri Şehir Endeksi'nde işlem gören 11 Kayserili şirket bu hafta nasıl bir performans sergiledi? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili tekstil şirketi haftalık performansıyla öne çıktı!

Borsa İstanbul'da işlem gören 11 Kayserili şirketin yer aldığı Kayseri Şehir Endeksi'nde (XSKAY) bu hafta nasıl geçti? Kayserili şirketler nasıl bir performans sergiledi? 

Kayseri Şehir Endeksi (XSKAY), 22 Nisan Pazartesi günü 36.106 puanla başladığı haftayı 35.938 puanda tamamladı. Endeks, hafta içerisinde en düşük seviyesini 26 Nisan Cuma günü 35.702 puanla görürken, en yüksek seviyesini 22 Nisan Pazartesi günü 36.814 puanla yaşadı. 

XSKAY Endeksinde haftalık performanslar

Tekstil sektörünün köklü şirketlerinden olan Lüks Kadife bu haftaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve yatırımcısının yüzünü güldürdü. Endekste yer alan şirketler arasında en iyi haftalık performansı gösteren Lüks Kadife yüzde 9.79'luk bir yükselişle gösterdi. Lüks Kadife'yi, Ayen Enerji yüzde 8.70 ve Yataş yüzde 8.33'lık performanslarıyla takip etti. 

Endekste yer alan bazı şirketler ise negatif bir performans sergiledi. Erbosan yüzde -13.30 ile haftanın en kötü performansını göstererek son sırada yer aldı. Erbosan'ı, Temapol yüzde -7.87 ve Rainbow yüzde -1.13'lük performanslarıyla takip eden şirketler oldu.

Kayserili şirketlerin 22 - 26 Nisan performansları

Kayserili tekstil şirketi haftalık performansıyla öne çıktı!