Kayserili Taksici: Bu taksi şehit ailelerine ve 3 harflilere ücretsiz

Kayseri'de bir ticari taksici, taksinin arka camına yazdığı 'Bu ticari taksi şehit ailelerine ve üç harflilere ücretsiz' yazısı ile dikkat çekiyor

Kayserili Taksici: Bu taksi şehit ailelerine ve 3 harflilere ücretsiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bir ticari taksici, taksinin arka camına yazdığı 'Bu ticari taksi şehit ailelerine ve üç harflilere ücretsiz' yazısı ile dikkat çekiyor. Taksici, bu yazıyı Kayseri’de 15 askerin şehit olduğu hain terör saldırısı sonrasında yazdırmaya karar verdiğini söyledi.

Kayseri’de taksicilik yapan 34 yaşındaki İsmet Aksoy, taksinin arkasına yazdığı yazı ile görenlerin dikkatini çekiyor. Cumhuriyet Meydanı’ndaki taksi durağında görev yapan Aksoy, aracın arka camına  “Şehit ailelerine ve ok işaretiyle gösterdiği 3 harflilere PÖH ve JÖH (Polis Özel Harekat ile Jandarma Özel Harekat ) ücretsizdir” yazısını yazdırdı.

Bu yazı ile çevresinden de takdir toplayan duyarlı taksici, Kayseri’de 17 Aralık 2016’da yaşanan ve 15 askerin şehit olduğu hain terör saldırısı sonrasında bu yazıyı yazdırdığını belirtti. Vatandaşlardan sosyal medya üzerinden de kendisine yoğun ilgi gösterip, destek verdiğini ifade eden Taksici esnafı İsmet Aksoy, “Kesinlikle bir art niyetim yok” dedi. Aksoy, “Kayseri’de yaşanan o hain saldırının ardından bu yönde bir karar aldım ve yazısı taksime yazdırdım. Ama bazı vatandaşlarımız ‘şehit ailelerini küçük düşürüyorsunuz’ diye serzenişte bulunup, tepki gösterdiler. Kesinlikle art niyetim yok. Biz onlara çok şey borçluyuz. Sadece bir taksici olarak onlara bu şekilde elimden geldiğince destek vermek istedim. Şu ana kadar sadece 3 kişi bindi bu konuda. Onlarda teşekkür ettiler. Şoförler Odası’ndan da bu konuda bana destek geldi ve teşekkür edildi. Vatandaşlar da destekliyorlar” şeklinde konuştu.