Kayserili şirketin 57 Milyon TL'lik yatırımında yeni gelişme

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren Temapol Polimer Plastik Ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş, yatırımlarına ilişkin olarak Ziraat Katılım Bankası A.Ş ile kredilendirme işlemlerini tamamlayarak yeni bir açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirketin 57 Milyon TL'lik yatırımında yeni gelişme

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Borsa İstanbul Ana Pazar’da “TMPOL” koduyla işlem gören Temapol Polimer Plastik Ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Yüzey Kaplama Makinası Yatırımı alakalı yeni bir açıklamada bulundu.

Kayserili şirketin 57 milyon TL'lik yatırımında yeni gelişme

Şirket daha önce 01.09.2023 ve 27.12.2023 tarihlerinde yapmış olduğu açıklamalarda belirtmiş olduğu 57.692.250,00-TL + montaj bedeli Yüzey Kaplama Makinası’nın kurulum tamamlanmış olduğunu ve Ziraat Katılım Bankası A.Ş ile ilgili kredilendirme işlemi de tamamlandığını belirtti.

Söz konusu makineyle, üretmiş oldukları ürünlere yüzey kaplamasını sağlayarak yeni fiziksel özellikler kazandırarak, ürünün katma değerini artıracağını belirten şirketin Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde; “Şirketimizin 01.09.2023 ve 27.12.2023 tarihlerinde yapmış olduğu açıklamaya istinaden, Yüzey Kaplama Makinası Yatırımı ile ilgili olarak, Ziraat Katılım Bankası A.Ş. tarafınca kredilendirme işlemleri de tamamlanarak, leasing ödeme planı ekte sunulmuş olup, kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla,”

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

Kayserili şirketin 57 milyon TL'lik yatırımında yeni gelişme