Kayseri'de terör operasyonu: 120 şahıs yakalandı

İçlerinde Kayseri'nin yer aldığı 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik 'Bozdoğan 2' operasyonu düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de terör operasyonu: 120 şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçlerinde Kayseri'nin yer aldığı 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik 'Bozdoğan 2' operasyonu düzenlendi. Operasyonlar da 120 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 İlde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “Bozdoğan-2” operasyonlarında 120 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabında, "Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz" dedi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Kayseri, Aydın, Bingöl, Hakkari, Hatay, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli’de düzenlenen “Bozdoğan-2” operasyonlarında; Bölücü Terör Örgütü ve Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren, illegal sokak eylemlerine katılan ve milis/işbirlikçi olduklarına dair haklarında bilgiler elde edinilen, Terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 120 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu; ruhsatsız tabancalara ve çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ederek, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle dedi.