Kayserili şirket anlaştı, 10 milyon dolarlık satış yapacak

Kayserili şirketin yaptığı açıklamada yurt dışındaki uluslararası bir müşteri ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket anlaştı, 10 milyon dolarlık satış yapacak

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde İmalat / Ana Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş ilişkisi hakkında açıklamada bulundu.

Şirket, yurt dışındaki uluslararası bir müşteri ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığını ve bu yıl sonuna kadar 900 ton satış yapacak şirketin cirosuna da 10 milyon dolar tutarında katkı sağlayacak.

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "MEGMT" koduyla işlem gören Kayserili şirketin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Şirketimizin, yurt dışı yerleşik uluslararası bir müşteri  ile yaptığı  görüşmeler olumlu sonuçlanarak, 2024 yılı sonuna kadar aşağıda özetle detayları verilen satış konusunda taraflar anlaşma sağlamıştır. 2024 sonuna kadar 900 ton satış yapılması ve Şirketin cirosuna $ toplamda 10 Milyon $ tutarında katkı sağlanması beklenmektedir. Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur."

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

Kayserili şirket anlaştı, 10 milyon dolarlık satış yapacak