Kayserili şirket 35 milyon dolarlık sipariş aldı

Borsa İstanbul Yıldız Pazarı'nda 'MEGMT' koduyla işlem gören Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş., yurtdışındaki bir müşteriden 2024 yılının sonuna kadar toplamda 3500 tonluk bir sipariş aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket 35 milyon dolarlık sipariş aldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinden faaliyet gösteren Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da “MEGMT” koduyla işlem gören Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada yeni iş ilişkisi ile ilgili bilgileri paylaştı.

Kayserili şirket 35 milyon dolarlık sipariş aldı

2023 yılının Borsa’da son halka arzlarından olan Kayseri merkezli şirket KAP üzerinden yurtdışındaki bir müşterisinden 2024 yılı sonuna kadar toplamda 3500 ton sipariş aldığını açıkladı. Alınan siparişin şirketin 2024 cirosuna toplamda 35 milyon dolar katkı sağlamasının beklendiği ifade edildi.

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde; “Şirketimiz, yurtdışı yerleşik uluslararası bir müşterisi ile  2024 yılının sonuna kadar toplamda 3500 Ton  sipariş alınma konusunda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır.
Bu siparişin 2024 ciromuza toplamda 35 Milyon $ katkı yapması beklenmektedir.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.”

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ