Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!

Ankara'da büyük kongre yapıldı. Yapılan kongre sonrasında görev dağılımı da oldu. Türk Eczacıları Birliği (TEB) 44. Dönem merkez heyeti ve denetleme kurulu belli oldu. TEB'de görev dağılımı da yapıldı. Kayserili hangi isim yönetimde yer aldı?

Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Eczacıları Birliği (TEB) 44. Dönem merkez heyeti ve denetleme kurulu belli oldu. TEB’de görev dağılımı da yapıldı. Türk Eczacıları Birliği'nin (TEB) 44.Olağan Büyük Kongresi tamamlandı.

Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!

Ankara'da gerçekleştirilen kongrede, merkez organlarının seçimi ile göreve gelen 44.Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu, Divan Başkanı M.Şerif Boyacı, Divan Başkan Vekili M. Salih Tangör, Yazman Uğur Arısoy ve Yazman Özgül Dündar Berk’den oluşan 44.Olağan Büyük Kongre Divan Başkanlığının katılımı ile gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımını da yaptı. Böylece Arman Üney başkanlığındaki yeni yönetim de belli oldu.  

Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!

Kayserili isim başkan oldu

Kayseri’den yönetime kimin gireceği merak konusuydu. Kayseri Eczacılar Odası eski Başkanı Oğuzhan Ulutaş Denetleme Kurulunda görev aldı. Ulutaş, önceki dönemde olduğu gibi yine Denetleme Kurulu Başkanı olarak görev yapacak. 

Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!

TEB 44. Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu'nun görev dağılımı  şu şekilde gerçekleşti:

Merkez Heyeti

Ecz.Arman Üney    Başkan
Ecz.Cenk Kes    II. Başkan
Ecz.Ali Erdem    Genel Sekreter
Ecz.Uğur Elik    Sayman
Ecz.Osman Özdemir    Merkez Heyeti Üyesi
Uzm.Ecz.Alper Pehlivanlı    Merkez Heyeti Üyesi
Uzm.Ecz.Taner Ercanlı    Merkez Heyeti Üyesi
Uzm.Ecz.Abdullah Caner Güven    Merkez Heyeti Üyesi
Ecz.Sibel Zorlu    Merkez Heyeti Üyesi
Ecz.Fatih Özçifçi    Merkez Heyeti Üyesi
Uzm.Ecz.Özgün Sağır    Merkez Heyeti Üyesi

Denetleme Kurulu

Ecz.Oğuzhan Ulutaş    Denetleme Kurulu Başkanı
Ecz.Ümit Kayaalp    Denetleme Kurulu Üyesi
Ecz.İbrahim Karabay    Denetleme Kurulu Üyesi

Kayserili isim bakın nereye başkan oldu!

Ecz. Oğuzhan ULUTAŞ kimdir?

1976 yılı Kayseri ili Sarıoğlan ilçesi doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’ de tamamlamış, 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ nden mezun olmuştur. 1999 yılı Aralık ayında Kayseri ilinde ilk eczanesini açarak Serbest Eczane Eczacılığına başlamış olup halen Kayseri ilinde Eczane Eczacılığı faaliyetini yürütmektedir. Bu süre içerisinde 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası’nın çeşitli birim ve komisyonlarında görev almıştır. 2007 yılında yapılan Oda seçimlerinde 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olan Ulutaş, 2009 – 2011 yıllarında Genel Sekreterlik görevinde bulunmuş ve 2011 yılında 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiştir. 2019 yılı Aralık ayına kadar Başkanlık görevini sürdürmüştür. 2009-2014 yılları arasında ilaç firmalarına yurtdışı ruhsat danışmanlığı yapmıştır.

2013 – 2015 yılları arasında Kayseri Akademik Odalar Birliği Platformu Başkanlığı görevini yürütmüştür. Türk Eczacıları Birliğinin 42. Büyük Kongresi’ ne aday olan Ulutaş, 05 Aralık 2019 tarihi itibari ile Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiştir. 14 Kasım 2021 tarihinde yeniden denetleme kuruluna seçilen Ulutaş, halen Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. TOBB üniversitesi yöneticilik MBA programına devam etmektedir. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Almanya, İsviçre ve Ortadoğu’da eczacılık alanında yerinde incelemelerde ve çalışmalarda bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.