Seçim bitti başkan belli oldu

Eğitim-Sen Kayseri Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkan belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Seçim bitti başkan belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Kayseri Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunu yapıldı. Öğretmenevi Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de katıldı. 

Seçim bitti başkan belli oldu

Genel Kurul’da mevcut Başkan Sedat Ünsal’ın adaylığı geçtiğimiz haftanın merak edilen konuları arasında yer alıyordu. Kayseri Olay haber merkezine açıklamalarda bulunan Ünsal, “Arkadaşlarımızla hafta içinde aday olup olmayacağıma dair görüşme gerçekleştireceğiz ve karara bağlayacağız. Bu hafta netleşecek durum.” demişti.

Seçim bitti başkan belli oldu

Görüşmeler yapıldı Başkan Ünsal tek liste seçime girdi ve güven tazeledi. Ünsal’ı tebrik eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Eğitim Sen Kayseri Şubesi genel kuruluna katıldık, görüş ve düşüncelerimizi karşılıklı olarak paylaştık.Güven tazeleyen başkanımız Sayın Sedat Ünsal ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

Seçim bitti başkan belli oldu