Kayserili işçiden acı haber: İş yerine girmek isterken hayatını kaybetti!

Kayserili işçi, anahtarını unuttuğu iş yerine girmeye çalışırken hayatını kaybetti.

Kayserili işçi B.A., Kırşehir'de çalıştığı iş yerinin anahtarını içeride unuttuğu için yan dükkandan iş yerine geçmeye çalışırken düşerek ağır yaralandı. Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaklaşık bir haftadır tedavi gören B.A., yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, Kırşehir'in Yenice Mahallesi Terme Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mesai bitiminde iş yerinin anahtarını içeride unutan B.A., ertesi sabah iş yerine geldiğinde içeri giremedi. Önce komşularından aldığı levye ile asma kilidi açmayı deneyen işçi, başarılı olamayınca bu kez yan taraftaki boş dükkandan iş yerine geçmeye karar verdi.

Beyin kanaması geçiren işçi kurtarılamadı

Komşusundan aldığı merdivenle boş dükkânın camından içeri giren B.A., bu sırada yüksekten düşerek ağır yaralandı. Bir süre kendisinden haber alamayan çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçeride yaralı halde bulunan B.A., ilk olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen işçi, daha sonra Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklaşık bir hafta yoğun bakımda tedavi gören Kayserili işçi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kayserili işçiden acı haber: İş yerine girmek isterken hayatını kaybetti!

Cenazesi memleketi Kayseri’de toprağa verildi

Acı haberin ardından B.A.'nın cenazesi memleketi Kayseri'ye getirildi ve burada toprağa verildi. Öte yandan, işçinin iş yerine girmeye çalıştığı anlar çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Komşusu Arif Aydın, "Komşuyuz. Kendisi de eşi de değerli insanlardı. Dükkan anahtarını unutmuştu. Merdivenle çıktığı yerden düşerek hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin." dedi.