Kayserili Finans Profesöründen finansal alarm! Paranızı nasıl harcamalısınız?

Kayserili Profesör Boztosun Derviş Boztosun'un uyardı, dünya ekonomileri ciddi bir resesyon ve buhranın eşiğinde! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili Finans Profesöründen finansal alarm! Paranızı nasıl harcamalısınız?

Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Muhasebe Finans yönetimi Akademisyeni Prof. Dr. Derviş Boztosun, dünya ekonomilerinin ciddi bir resesyon ve buhranın eşiğinde olduğunu belirterek finansal tavsiyelerde bulundu. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kayserili Finans Profesörü Boztosun, insanları ellerindeki paranın değerini bilerek gereksiz ve lüks harcamalardan kaçınmaları konusunda uyardı. Boztosun, cebinizdeki parayı son derece dikkatli bir şekilde harcamanın önemine vurgu yaparak, ekonomik belirsizlik dönemlerinde tasarrufun ve bütçe planlamasının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Kayserili Finans Profesörü Boztosun sosyal medya hesabından yaptığı tavsiye de şu ifadelere yer verdi; “Finansal tavsiye; Tüm dünya ekonomileri ciddi bir resesyon ve buhranın eşiğinde. Elinizdeki her kuruşun değerini bilerek gereksiz ve lüks harcamalardan uzak durmanızı, cebinizdeki parayı çok dikkatli harcamanızı öneririm.”