Kayseri Yüksek Hızlı Tren için Ankara'da kritik buluşma! Kimler bir araya geldi?

Kayseri'de vatandaşların yıllardır beklediği yüksek hızlı tren projesi için bu kez Ankara'da görüşme gerçekleştirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelinen görüşmenin detayları da belli oldu.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserililerin tamamlanmasını yıllardır beklediği Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı için çalışmalar hız kesmeden devam ederken kritik görüşme Ankara’da gerçekleştirildi. Yapılan görüşmenin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından paylaşım yaparken beklenen projelerin değerlendirildiğini belirtti.

Kayseri Yüksek Hızlı Tren için Ankara'da kritik buluşma! Kimler bir araya geldi?

Makamında bir araya geldiler

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na olan ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Önceki Dönem Milli Savunma Bakanımız, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ettik” dedi.

Kayseri Yüksek Hızlı Tren için Ankara'da kritik buluşma! Kimler bir araya geldi?

Yüksek Hızlı Tren konuşuldu

Ziyaretin ana gündeminin yüksek hızlı tren olduğunu belirten Baki Ersoy, “Ziyaretimizde; Kayseri YHT projesi başta olmak üzere, şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirecek yatırımları ve devam eden projeleri kapsamlı şekilde değerlendirdik. Cumhur İttifakımızın kalesi Sevdamız Kayseri’mizin gelişimine katkı sağlayacak her adımın yakın takipçisi olmaya devam ediyoruz. Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek paylaşımını sonlandırdı.