Kayseri yeni sanayide bakın neler yenilenecek?

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 81 milyonluk altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri yeni sanayide bakın neler yenilenecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, bugünkü yayımlanan Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kredi desteğiyle ihale gerçekleştirecektireceğini duyurdu. 

İhale, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi (II etap) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. 

Kayseri yeni sanayide bakın neler yenilenecek?

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi; Şeker mahallesi, Yeni Sanayi Bölgesi'nde yapılacak altyapı yapım işi için çıkardığı ihale 16 Nisan 2024 tarihinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası'nda yapılacak. İhale kapsamında açıkçalışma alanı, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, AG-YG elektrik şebekesi, kamera ve doğalgaz inşaatları yapılacak.

Keşif bedeli 81.390.967 TL olan ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İstekliler tekliflerini birim fiyat esası üzerinden verecekler. Geçici teminat bedelinin 2.441.729,01 TL olduğu ihaleye katılmak isteyen firmalar, ihale şartnamesini ve diğer bilgileri Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 3.000 TL karşılığında satın alabilecek. 

Kayseri yeni sanayide bakın neler yenilenecek?

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.