Kayseri'ye yeni Komutan geldi! Görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri'den ayrılan isimler belli olmuştu. Şimdilerde ise Kayseri'ye atanan komutanın görevine başladığı öğrenildi.

TSK’nın komuta kademesindeki değişiklikler 14 Ağustos’ta duyuruldu. Kara ve Hava Kuvvetleri’ni kapsayan atamalarda Kayseri dikkat çekerken, Tuğgeneral Mehmet Ali Yağız’ın görevine başladığı öğrenildi.

Kayseri’den ayrılan isimler dikkat çekti

Yayınlanan kararnamede Kayseri’den, 2’nci Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Volkan Ersun Acar ve 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü görevini yürüten Tuğgeneral Ferit Yüksel ayrıldı. Komutanların yeni görev yerleri de belirlendi.

Kayseri'ye yeni Komutan geldi! Görevine başladı

Kayseri’ye atandı

Atama kararında Kayseri’ye gelecek isim de Tuğgeneral Mehmet Ali Yağız oldu. Ankara’da Kara Harp Okulu Komutanlığı Öğrenci Alay Komutanlığı görevinde bulunan Yağız, Kayseri’deki 1’inci Hava İndirme ve Komando Tugay Komutanlığı görevine atandı.

Kayseri'ye yeni Komutan geldi! Görevine başladı

İlk ziyaret Atanur Aydın’dan

Tuğgeneral Mehmet Ali Yağız Kayseri’deki görevine başladı. Yağız’ı ilk ziyaret edenlerden biri Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın olurken, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.