Kayseri'ye üniversite için gelen öğrencileri bu stantlar karşılıyor
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şehrin bazı noktalarına standlar kurarak üniversiteye yeni başlayacak öğrencilere destek veriyor.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2026-2027 eğitim öğretim öncesinde Kayseri’ye yeni gelen öğrencileri karşılamak için kentin farklı noktalarına standlar kurdu. Kurulan standların Kayseri’ye yeni gelen öğrencilere rehberlik etmesi ve kent hakkında bilgi vermesi amaçlanıyor. Bu uygulamadan öğrencilerin oldukça memnun olduğu ifade ediliyor.
Resmi hesaptan paylaşım
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi hesabından yapılan paylaşımda “Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizi sıcak bir şekilde karşılıyoruz. 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilimize üniversite eğitimi için gelen öğrencilerimizi, şehrimizin farklı noktalarında kurduğumuz karşılama stantlarında ağırlıyoruz.” İfadelerine yer verildi.
