Kayseri'ye kadın mülki amir

Deprem bölgesinde Koordinatör Kaymakam olarak da görev yapan Kaymakam Mine Kurt ilçeye atanan ilk kadın kaymakam oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri'ye kadın mülki amir

Kahramanmaraş'ta koordinatör kayamakamlık görevinde de bulunan Özvatan İlçesine atanan kadın mülki amir Kaymakam Mine Kurt görevine başladı.

İçişleri Bakanlığının 28.09.2023 tarihli onayı ile Özvatan Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Mine Kurt, bugün ilçedeki görevine başladı. Kaymakam Mine Kurt, görevi Kaymakam Yakup Hacıismailoğlu'ndan aldı.

Özvatan Kaymakamlığı ilçenin ilk kadın mülki amiri olan Kaymakam Mine Kurt'un göreve başlamasını, ‘İçişleri Bakanlığının 28.09.2023 tarihli onayı ile İlçemiz Kaymakamlığına görevlendirilen Sayın Kaymakamımız Mine KURT, 09.10.2023 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır' açıklamasıyla duyurdu.

Koordinatör Kaymakam olarak ders zili çalmıştı

Kahramanmaraş’ta evleri yıkılan ve ağır hasar alan çocukların eğitimine devam etmesi için kurulan konteyner okullardan biri olan Baykar ve Şirikçioğlu Konteyner Kentler arasında kurulan Ülkü Konteyner Kent İlkokulu ve Ortaokulu’nda tören düzenlenmiş törende Koordinatör Kaymakam olarak konuşmaya yapan Kaymakam Mine Kurt daha sonra ilk ders zilini çalmıştı.