Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha

Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha kazandırılıyor. Açıklama Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin mobilya da öncü isimlerinden İstikbal mobilya yepyeni bir yatırıma imza atıyor. Avrupa’nın en büyük entegre mobilya üretim tesisine sahip olan İstikbal Mobilya üretim tesislerine bir yenisini daha ekliyor. İstikbal Mobilya Kayseri’de üçüncü Türkiye’de ise beşinci üretim tesisinin temelini attı. Yaklaşık 18 ay sonra açılışı gerçekleştirilmesi hedeflenen tesisin önemli sayıda istihdam sağlaması da bekleniyor. 

Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha

Yeni tesis müjdesi Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha

Ertekin, yeni tesisin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Yüzyılına biz de hızlı başladık. Türkiye’nin en büyük mobilya markası ve yurtdışında en fazla ülkede en çok mağazası olan mobilya markası olan İstikbal Mobilya’nın Kayseri’deki üçüncü Türkiye’deki beşinci üretim tesisinin temelini attık. Temel atarken tören yapmadık ama 18 ay sonra açılışını büyük bir törenle yapacağız, inşallah”

 

İSTİKBAL MOBİLYA
1957 yılında küçük bir mobilya atölyesinde temelleri atılan İstikbal, üretim kapasitesi, tasarımda teknolojiye verdiği önem ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan mağazacılık anlayışı ile yoluna hız kesmeden devam ediyor.  Sektörde önemli bir yere sahip olan İstikbal, teknoloji ve inovasyonla, çağın ötesinde tasarımları hayata geçirirken, müşteri ihtiyaçlarına uygun ve ulaşılabilir fiyatlarda koleksiyonlar üreten İstikbal Mobilya, oturma gruplarından yemek odasına, yatak odasından çocuk ve genç odalarına, yatak, bazadan bahçe mobilyalarına kadar yüzlerce ürünü Kayseri, Sakarya ve Diyarbakır’da bulunan 4 ayrı tesisinde üretmektedir. Son yapılan açıklama ile bu tesis sayısı 5’e çıkarılıyor. 

Kayseri'ye dev bir mobilya yatırımı daha