Kayseri Valisi fanatik olduğu takımı açıkladı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin tüm spor faaliyetleriyle yakından ilgilenerek, gençlere büyük önem veriyor. Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali çiçek, fanatik olduğu takımı açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Kayseri Valisi fanatik olduğu takımı açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehirdeki tüm spor faaliyetleriyle yakından ilgileniyor.

Özellikle Kayserispor’un transfer tahtasının açılmasında önemli emekleri bulunan Vali Çiçek, bugün Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. TSDY Kayseri Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden Başkanlığa seçilen Oktay Ensari’yi tebrik eden Vali Çiçek, fanatik olduğu takımı açıkladı.

Kayseri Valisi fanatik olduğu takımı açıkladı!

Çiçek: Kayserispor çok büyük sıkıntı çekmez

Kayserispor’un başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Çiçek, takımın Burak Yılmaz hoca ile heyecanlı bir yapıya büründüğünün altını çizdi ve ‘Fanatik bir Kayserispor taraftarı olduk’ dedi. Kayserispor’un bu sezon çok büyük bir sıkıntı çekmeyeceğini ön gören Vali Çiçek, ‘Geçen hafta 3 tane gol yedik ama kötü top oynamadık. Alınan transferler takıma güç kattı. Burak hoca da acayip derecede heyecanlı geldi. Kayserispor'un bu sene çok büyük bir sıkıntısının olmayacağını, daha da yukarılara doğru çıkacağını düşünüyorum" şeklinde yorumda bulundu.

Kayseri Valisi fanatik olduğu takımı açıkladı!

Vali Çiçek, Kayseri’ye göreve geldiğinden bu yana Kayserispor’a verdiği desteklerle taraflı tarafsız her vatandaşın takdirini kazandı.