Burak Yılmaz mı Volkan Demirel mi?

Kayseri, Pazar günü büyük bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Kayserispor ile Hatayspor, kümede kalma yolunda final niteliğinde bir maçta karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz ile Volkan Demirel'in ilk kez karşılaşacağı zorlu doksan dakika 10 Mart Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Burak Yılmaz mı Volkan Demirel mi?

Kayserispor, Hatayspor maçına hazır. 

Son olarak Çaykur Rizespor'a mağlup olan ve 35 puanla 11. basamakta yer alan Sarı-Kırmızılılar, 9 Mart Cumartesi günü yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Final niteliğinde oynanacak olan bu maçta teknik direktör Burak Yılmaz ile Volkan Demirel ilk kez karşı karşıya gelmiş olacak. Eski takım arkadaşlarının karşılaşacağı maç, büyük önem arz ediyor. Kayserispor, kazanması durumunda puanını 38'e çıkaracak ve kümede kalma yolunda rahat bir nefes alacak. Hatayspor kazanması durumunda ise, Akdeniz temsilcisi puanını 32'ye çıkaracak ve aradaki fark 3'e düşmüş olacak. Beraberliğin her iki takıma da yaramadığı zorlu doksan dakika Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak. 

Kayserispor'da iki eksik var

Kayserispor'da, sakatlığı devam eden Majid Hosseini ile kart cezalısı Boa Morte, Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz, taraftarı maça davet ederek, kazanmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi. Kayserispor ile Hatayspor arasında oynanacak olan zorlu müsabakada Halil Umut Meler düdük çalacak. İlk yarıda Mersin'de oynanan karşılaşmadan Kayserispor 2-1 galip olarak ayrılmıştı.