Kayseri Valisi, Bakan Özhaseki'ye böyle seslendi: Bizi serbest bırakın..!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentte yönelik yapılacak yatırımlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Vali Çiçek, bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin sert defansı ile karşılaştıklarını ifade ederek, sitem etti. Vali Çiçek, Özhaseki'ye seslenerek, 'Biraz o konuda bizi serbest bırakırsanız' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Valisi, Bakan Özhaseki'ye böyle seslendi: Bizi serbest bırakın..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik dikkat çeken bir sitemde bulundu. Vali Çiçek, Özhaseki’nin yatırımların önceliği konusunda kendilerine sert defans yaptığını söyledi. 

Kayseri Valisi, Özhaseki'ye böyle seslendi: Bizi serbest bırakın!

VALİ’DEN ÖZHASEKİ’YE: BİRAZ O KONUDA BİZİ SERBEST BIRAKSANIZ
Vali Çiçek, Özhaseki’ye yönelik olarak yaptığı açıklamada sitemde bulundu. Özhaseki’ye sitemde bulunan Vali Çiçek, “Bir konuda sitemim var. Üniversite göz bebeğiniz, ilgileniyorsunuz. Biz bazen önceliğimizi ilin başka yatırımlarına çekmeye çalışırken sizin sert defansınızla karşılaşıyoruz. Öncelik üniversite diyorsunuz. Biz hastaneye gelecek parayı başka bir yere aktarmaya çalışırken, siz önce Erciyes Üniversitesi sonra diğer yatırımlar diyorsunuz. Biraz o konuda bizi serbest bırakırsanız. Aslında üniversiteye olan tutkunuzu biliyoruz. Erciye Üniversitesi bizi gururlandırmak için büyük çaba sarf ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Valisi, Özhaseki'ye böyle seslendi: Bizi serbest bırakın!

Vali Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ile birlikte Erciyes Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilirlik Temalı 2023 - 2024 akademik yılı açılış törenine katılmıştı.